Skarpsno, Gimle og Frogner er trivelige steder i Oslo. Velet arbeider for beboerinnflytelse og vern av området.

Sykkelveier vs. parkeringsplasser

Oslo kommune har ambisiøse planer for sykkelveier i vår bydel. En av de bærende ideene er fysisk skille mellom fotgjengere, syklister og biler. For å få plass til sykkelveiene må parkeringsplasser fjernes.

En av gatene som vil bli endret er Gyldenløvesgate hvor det foreslås fjernet mer enn 100 parkeringsplasser. Mange i området reagerer på planene og en aksjon for å bevare parkeringsplassene er startet.

Det er viktig å si sin mening om planene, og vellet anbefaler medlemmer å delta på møte om sykkelrutene mandag 26. september kl 18.00, på Handelsgym, Auditorium 3. Bymiljøetaten møter beboere, næringslivet og politikere i Frogner bydel. Det fremstilles kun som et informasjonsmøte, men vi må ta det for gitt at planene fortsatt kan påvirkes av lokale krefter: «Sykkelprosjektet informerer om gjennomførte tiltak, tiltak som kommer i 2016 og videre fremover mot 2020». Vellet oppfordrer til å delta og si sin mening om både sykkelveier og forslag om fjerning av parkeringsplasser.

Kategori: ingen |

2 Comments

  • Åse Tilrem sier:

    En underskriftskampanje er organisert på

    https://minsak.no/sak/1076

    Bruk din stemme, bli med!

  • Unni Gulliksen sier:

    Miljø partiet de grønne forstår ikke konsekvensene av hva de gjør. Sykkelstien i Munkedamsveien har jeg sett 5 stk i løpet av de årene som den ble anlagt. Bruk parkerings vaktene til å bøtelegge drosjene som står på holdepLassen dag og natt med motoren i gang. Det er rett under soveromsvinduene til folk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *