Skarpsno, Gimle og Frogner er trivelige steder i Oslo. Velet arbeider for beboerinnflytelse og vern av området.

VELKOMMEN TIL HØSTMØTE I SKARPSNO, GIMLE OG FROGNER VEL

Høstmøte i Skarpsno, Gimle og Frogner Vel holdes torsdag 20. oktober kl. 19.00 på Schafteløkken. Det er to foredragsholdere denne kvelden:

  • Camilla Wilhelmsen (FrP), nestleder i Byutviklingskomiteen i Rådhuset, vil snakke om Bygdøy Allé og Konseptvalgutredningen for alléen. Hun er kritisk til forslagene om å hugge alle trærne i gaten og plante helt nye trerekker for å få plass til trikk.
  • Anja Bakken Riise, byrådsekretær for Lan Marie Nguyen Berg, (MDG, byråd for miljø og samferdsel), vil ta opp svært aktuelle tema for bydelen, nemlig sykkelstier og parkering i området. Hun vil også kommentere forslagene om å nedlegge trikkelinjene i Frognerveien og Drammensveien til fordel for trikk i Bygdøy Allé.

Etter foredrag og debatt byr vi tradisjonen tro på vin, ost og kjeks og en hyggelig stund frem til kl. 22.30. Man kommer lettest til Schafteløkken (med adresse Zahlkasserer Schafts plass 1, rett ved Frogner plass) ved å ta 20-bussen til Frogner plass. Derfra spaserer man 100 meter inn Solheims gate.

Møtet er åpent for alle medlemmer som har betalt kontingent. Ved innmelding på høstmøtet betaler man 300 kr for resten av 2016 og hele 2017.

Velkommen!

Kategori: ingen |

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *