Skarpsno, Gimle og Frogner er trivelige steder i Oslo. Velet arbeider for beboerinnflytelse og vern av området.

– Ser ut som en krigssone

Dagsavisen skriver en artikkel om felling av trær langs toglinjen i vårt område. «Fredag forrige uke fjernet Jernbaneverket trærne mellom blokkene på Skøyen i Oslo og toglinja som går gjennom området. Naboene beskriver toglinja som områdets «grønne lunge», og sier den beskyttet de som bor bare noen få meter unna mot både støy og støv.»

Kategori: ingen |

3 Comments

 • Kristin Eikeland Johanen sier:

  Stor skade er skjedd. Takk til Dagsavisen som tok saken! Håper mange reagerer på hendelsen. Slikt bør ikke gli over i stillhet.

 • Ragna Kure sier:

  Den gamle jernbanelinjen til Vestbanen var en grønn lunge. Nå ligger trær, søppel, sagflis osv strødd utover. Jernbaneverket har noe å lære av de som bygger veier. Der lages det skråninger med markblomster, busker og trær.
  Takk til Dagsavisen som tok opp saken.

 • Jon Bara Johansen sier:

  Jeg har forståelse for at Jernbaneverket har behov for å holde arealene ved linjen vedlike. Men måten det er gjort på er brutal og uten respekt for miljøet i urbane strøk. Å fjerne store friske flotte trær som ikke er til sjenanse for verken jernbanen eller andre er er høyst beklagelig. Skaden er skjedd – nå må de ansvarlige komme på banen og rydde opp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *